Välkommen till min studio på Doterödsvägen 3 i Stenungsund.

Om mig

fotograf anette norén

​​​​​​​
Jag fick min första kamera i julklapp när jag var 7 år. En pocketkamera med 110-film. Det var 1974. Sen har jag nog hunnit med 10 st analoga kameror till, innan det 2004 var dags att gå över till den digitala världen. Oj vad jag tyckte det var svårt i början. Nu är det precis tvärtom, nu kan man inte förstå hur det gick att fotografera analogt. Men så har ju porträttfotograferingen ändrats i och med den digitala tekniken. Man får lekfullare bilder, man behöver inte vara ”helt säker” när man trycker på avtryckaren.

​​​​​​​Så det har övergått från lite stelare bilder till mer livfullare. Även om jag fortfarande kan tycka att ett väl ljussatt klassiskt porträtt är väldigt vackert. Jag började arbeta med fotografering proffesionellt 1986. Sen hade jag några års frånvaro från fotovärlden, pga barn och familj. 1996 startade vi Ateljé Kamerahuset, där jag jobbat som fotograf i 23 år.

Välkommen att kontakta mig!
Sedan sommaren 2019 har jag en helt nystartad ateljé med den senaste tekniken och med helt nytt engagemang för fina, glada, kvalitativa  bilder och produkter.